tiistai 7. toukokuuta 2013

Totuus Juhani Tami Tammisen kalapaidasta :)




Tamin stylisti kertoo kohutusta kalapaidasta haastattelussaan. Paidasta nousi suht suuri kohu Suomessa ja Twitter on taas uutisissa... mutta eihän Tamin pukeutuminen ennenkään ole ihan väritöntä ollut:


Rohkea tyyli on hienoa, mutta tottakai Tamin tapauksessa voi hieman miettiä, onko nyt kyseessä myös pientä mainoskikkailua kohua luoden. Tamihan matkii jenkkejä ja suomentelee heidän sanontojaan, valmennusoppejaan ja nyt on lähtenyt Don Cherryn linjoille myös pukeutumisen ja TV-esiintymisen osalta.








Voit ostaa itsellesi samanlaisen kalapaidan täältä. Häntti ei sitä kuitenkaan suosittele nyt, sillä parempi on keksiä joku oma juttu vaikka haluaisikin "shokeerata". Eli Sporden sanoin:



Seurataan kuitenkin jatkossakin Tamin tyylivalintoja, sillä mielenkiintoisia ja rohkeita ne ovat joka tapauksessa ja siihen suprajohtava Hänttikin kannustaa! Todennäköisesti Lady Jeminakin kuuluu Häntin seuraajiin...

http://www.avatv.fi/muoti/artikkeli.shtml/juhani-tammisen-stylisti-lupaa-novalla-tulossa-psykedeelinen-asu/2013/05/1751010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti